La plataforma educativa EDMODO

Edmodo és una plataforma social d’aprenentatge en línia creada al setembre del 2008 amb seu a Califòrnia. Aquesta aplicació en xarxa gratuïta i sense publicitat permet la comunicació entre els docents, alumnes i familiars en un entorn tancat i privat, en forma de microblogging i d’entorn virtual d’aprenentatge gràcies a les aplicacions, recursos, fòrums i altres eines que ofereix.

La plataforma també consta amb una aplicació per dispositius mòbils (tant en versió Android com IOS), facilitant l’accés des de qualsevol lloc i moment.

Captura_poster_edmodoCom fer-se un compte d’estudiant a Edmodo?

Seguint els següents passos:

1. Aconsegueix el Codi del Grup del teu professor, que se t’haurà facilitat amb una octaveta com la que tens al costat. també pots demanar-li el codi del grup a un company/a

2. Entra a www.edmodo.com i selecciona el botó de “Sóc un Estudiant”. Si cliques sobre la imatge, accediràs directament a la versió en castellà

edmodo

3. Omple el formulari de registre amb el codi del Grup, un únic nom d’usuari i la contrasenya. La direcció de correu electrònic no és necessari per aconseguir un compte d’estudiant

bombetaRecorda: quan et registri’s a qualsevol lloc d’internet, només has de facilitar la informació imprescindible, i millor si ho fas acompanyat dels teus pares a qui has de demanar sempre permís i/o consell.

4. Selecciona el botó “Registra’t Gratis” per completar el procés. A partir d’aquest moment veuràs els grups que el teu professor ha creat a la part esquerra de la pantalla del teu compte.

803646_love_512x512Atenció pares: per tal de poder fer un seguiment de l’activitat dels vostres fills, us recoman que prengeu nota del seu registre o bé faceu ús del registre per a pares que us facilita la plataforma.
A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close