Recursos TIC per aprendre Geografia i Història

A continuació trobareu una serie d’eines informatiques que ens serviran per poder treballar millor alguns dels continguts a dins l’aula. No obstant les eines informàtiques, pensa que seràs necessari tenir un quadern on recollir totes les activitats del dia a dia. Puntualment, farem servir les eines informàtiques per ajudar-nos en el nostre dia a dia.

llibrePer aprendre Geografia i Història, internet pot ajudar a entendre allò que estam explicant però mai podrà substituir el plaer i la bona informació que ofereixen els llibres 

googlelogo_color_272x92dp

Google és el principal producte. És el motor de cerca que tan famós ha fet al cercador que porta el mateix nom, i que probablement tots fem servir quan necessitem buscar ‘alguna cosa’ a Internet, la major font d’informació existent en l’actualitat. Google ofereix moltísssim serveis i ben utils per que farem servir durant tota la nostra edtapa educativa.

El que necessitam doncs, és un compte de google. Aquest ens donarà accés a totes les aplicacions del seu servei, la més important de totes és el correu electrònic o gmail. La capacitat d’emmagatzematge per a tots els serveis de Google que s’ofereix, de manera gratuïta, en aquest moment, és de més de 15 GB.

Si ja tens un compte de google, perfecte pots seguir utilitzant-lo. Però si no ens tens cap, tranquil aquí t’explic com fer-ho. Convindria que algun dels teus pares fossin present quan te registris.

642226_question_512x512Alumne: Profe!!!, Jo ja tenc un correu electrònic però no és gmail, sinó que és outlook o hotmail. He de fer-me un altre?
ProfessorNo fa falta. Te serveix qualsevol, però un compte a Google ofereix els serveis gratuïts més interessants. Si penses fer-te’n un de nou, en aquest cas si.

Com me faig un compte de Google?

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close