Com me faig un compte de Google?

Captura_comptegoogle

Hi ha moltes formes d’arribar al formulari per crear un nou compte, però la més comuna és anar a la pàgina web de Gmail. Gmail assumeix que ja tens un compte de correu de Google, així que per crear un nou compte fes clic a Més opcions.

T’apareixerà  un menú amb dues opcions. La que ens interessa és la primera, anomenada Crear compte. Tenint en compte que Google canvia aquesta finestra amb freqüència, si tinguessis problemes per trobar l’opció, prova a obrir directament aquest web per a crear un nou compte de Google.

Ara et toca omplir el formulari amb una sèrie de dades bàsiques. Gairebé tots els camps són obligatoris, però hi ha alguns que pots deixar en blanc. La casella on diu sexe has d’omplir-la, però la pots establir com “Prefereixo no dir-ho”. El número de telèfon i l’adreça de correu electrònic actual són opcionals , tot i que et seran útils si oblides la contrasenya. Quan acabis, prem Següent pas. 

bombetaRecorda: quan et registri’s a qualsevol lloc d’internet, només has de facilitar la informació imprescindible, i millor si ho fas acompanyat dels teus pares a qui has de demanar sempre permís i/o consell.

Abans de continuar has de llegir una versió reduïda de les condicions de dades. A diferència d’altres acords de llicència, aquest és una versió reduïda que pots llegir sense perdre tota la tarda. Necessites arribar al fons de la finestra perquè aparegui el botó Accepto.

verificar

A continuació pot ser que passin dues coses: o es crea la teva nova compte de Google o necessites verificar-la. Si aquest estu cas, necessitaràs incloure el teu número de telèfon per rebre un missatge SMS o una trucada de veu que et enviarà (o de dictar) un codi.

Verificar2

Si has triat SMS, se t’enviarà un missatge a aquest número de telèfon que inclou un codi . Has introduir-lo al camp i prémer Continuar . Si has triat triar trucada de veu, una veu et dictarà el codi, que igualment has d’introduir. Convindria que aquest mòbil fos el d’algun dels teus pares.

Després de verificar el teu compte, ja tindràs el teu compte de Google creat, que pots utilitzar tots els serveis associats com Gmail, Google Maps, Google Drive, YouTube o Google Fotos , per nomenar alguns.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close