Avís legal i política de privacitat del web

Avís Legal

Contingut de la pàgina

El contingut de la web rpuigserversocials.com té una finalitat educativa i didáctica i podrà ser modificat en qualsevol moment, sense necessitat de comunicació prèvia.

rpuigserversocials.com ofereix enllaços d’accés a llocs web de tercers perquè els lectors tinguin més fonts d’informació i puguin complementar dades de les notícies, però no és responsable ni del contingut d’aquestes webs ni dels resultats que s’hi obtinguin.

rpuigserversocials.com no pot garantir que l’accés a la web o els continguts siguin sempre exempts de tot error, però vetlla perquè no se’n produeixin i per a esmenar-los en cas que n’hi hagi.

Propietat intel·lectual

Aquesta web i els continguts allotjats són d’accés lliure o es troben sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Espanya (CC BY-NC-SA 3.0 ES)

Totes les imatges, mapes i materials s’han elaborat a partir d’altres procedents de fonts lliures (Banco de Recursos – INTEFdel Ministerio de Educación o Wikimedia Commons i se li ha atribuït la font. A no ser que se n’indiqui el contrari, els textos i fotografies es poden copiar, distribuir i transmetre públicament i lliurement.

Si se vol fer-ne obra derivada, s’ha de fer constar la font (rpuigserversocials.com) i la resta d’autors. No està permès fer-ne una adequació per a ús o finalitat comercial.

Si es detecta un contingut amb drets d’autors, li pregam es posi en contacte amb l’administrador del web

Responsabilitat sobre contingut i ús

L’usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts de la web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades o els documents que hi trobarà, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat.

Els responsables de la web es reserven el dret de poder fer els canvis que considerin oportuns a la web i als articles que s’hi trobin allotjats.

Els responsables de la web no assumeixen cap responsabilitat derivada, o que se’n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web.

Política de Privacitat

1.Recolecció de la informació

Recollim informació sobre vostè quan es registra al nostre lloc, ingressa al seu compte, fes una compra, participa en un concurs i / o quan tanca la seva sessió. La informació recol·lectada inclou el seu nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon i / o de targeta de crèdit.A més, vam rebre i registrar automàticament informació sobre el seu ordinador i el seu navegador, incloent la seva adreça IP, programa i atributs de maquinari, i la pàgina que va sol·licitar.

2. Ús de la informació

No reallitzem cap mena de recopilació d’informació més enllà de les sol·licituds pròpies que ens puguin realizar com a usuaris.

3. Privacitat i divulgació de tercers

La seva informació d’identificació personal no serà venuda, intercanviada, transferida ni proporcionada a cap empresa de tercers per cap raó, sense el seu consentiment.  No obstant això, creiem que cal compartir informació per investigar, prevenir o prendre mesures respecte a activitats il·legals, sospites de frau, situacions que impliquin amenaces potencials a la seguretat física de qualsevol persona, violacions dels nostres termes d’ús, o que d’altra manera sigui requerit per la llei.

4. Fem servir galetes / cookies?

Sí a través del proveidor de serveis de WordPress.com. Les galetes milloren l’accés al nostre lloc i identifiquen als visitants freqüents. No obstant això, aquest ús de cookies no està relacionat de cap manera a qualsevol informació d’identificació personal al nostre lloc.

5. Publicitat

rpuigserversocials.com no ofereix continguts publicitaris comercials de cap tipus ni tampoc rep finançament comercial. No obstant això, es reserva el dret a canviar aquesta política de marques comercials i publicitat en qualsevol moment.

6. Deixar una subscripció

Si vostè està subscrit al web, utilitzem l’adreça de correu electrònic que vostè va proporcionar per enviar-li informació i actualitzacions del web, etc. Si en algun moment li agradaria des-subscriure per no rebre més correus electrònics futurs, incloem instruccions detallades per a finalitzar la subscripció al peu de cada correu.

7. Consentiment

A partir del moment que vostè utilitza el nostre lloc, vostè ofereix el seu consentiment a la nostra política de privacitat.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close